Share |

He-Ki MII
Nyt kun MII:n osalta sarjapelit on saatu päätökseen, on aika kääntää katseet kauteen 2016-2017. Hela-Kiekko MII:n jatkaa yhä kasvamistaan ja kehittymistään vahvana Kauhavalaisena jääkiekkojoukkueena. Joukkueen pelaajamäärä on lähes tuplaantunut vuoden sisällä, mutta innokkaita pelaajia otetaan ilomielin joukkueeseen mukaan. 

Joukkueen suurin voimavara ja tukipilari on jo usean vuoden ajan ollut erittäin loistava joukkuehenki, jossa kaikki ovat yhdessä harrastamassa jääkiekkoa sopivan rennolla, mutta myös tavoitteellisella tavalla. Uudet kaverit otetaan ilomielin vastaan ja kaukalossa ja kopissa olemme kaikki yhtä joukkuetta. 

Vuoden aikana uudet yhteistyökumppanit ovat mahdollistaneet myös uusien tavotteiden kohdistamisen, joten  kaudesta 2016-2017 on tulossa erittäin mielenkiintoinen. 
Joukkuueseen on saatu haalittua nuorempaa, tulevaisuuttaan jääkiekkoilun parissa luovaa pelaajaa sekä kokeneempaa kaartia. 

Joukkueessamme on kuitenkin tilaa uusille innokkaille jääkiekkoilijoille sekä taustahenkilöille. Mikäli olet kiinnostunut erittäin hauskasta ja mielenkiintoisesta harrastusmahdollisuudesta, erittäin mukavan porukan parissa ota rohkeasti yhteyttä. Mukaan ovat tervetulleita kaikenikäiset pelaajat sekä taustahenkilöitä erilaisiin tehtäviin. 


Ota rohkeasti yhteyttä: 

Valmentaja: Jani Hilden 050-3499363 

Joukkueenjohtaja: Pauli Hautamäki 040-5493617